Onsdag

Mitt i all renovering så la jag Zumos första blodspår idag. Mycket bra gick det!! Hoppas det håller i sig så att han kan ta över efter Kung Zacke som eftersökshund då den dagen kommer. =)

Nu ska fläkten upp ikväll, sen är det kakel och köksö kvar. Slutet är nära...haaaalleluuuja!! =)

Bilder...

Ursäkta min luffiga klädstil, men det var bråttom då vi skulle iväg...*S*


Viktigt att sitta och lyssna på instruktioner innan man börjar..


Hittar spåret


Hej vad det går bra..


Var det hitåt mån tro??




Zumo går raka spåret till klöven...som hade typ 100m blått snöre..haha!!




Älgklöv & valpben





Tisdag

Vilken värme!!! Kollade för skojs skull på en termometer som stod på solsidan idag kring kl. 14.00. Den visade +38 grader...+23 var det annars. =) Blir lite skeptisk då det är så här varmt så här tidigt...vill ju har värmen kvar då det verkligen ska vara sommar.

Blir att jobba alla dagar denna vecka...saker har gått sönder till traktor å vagn, mitt i vårbruket, så allt står stilla och klockan tickar iväg lixom tidsschemat..så visst ställde jag upp och jobbade även mina lediga dagar. Får ju lixom tillbaka det nästa vecka i form av nästan en hel veckas ledigt. =) Passar ju bra då Robban oxå är ledig för att vi ska tillbringa tid i älven å fiska!! =)

Nä nu måste jag in i duschen...kallvatten tack!! Sen middag...hungrig som en varg! Hejhopp!

Söndag

Värmerekord för i år med dryga 20 grader både Lördag och Söndag. Härligt, man får lixom lite mer energi fastän man svettas ihjäl. =)

Hemma håller det på att se ut som att det är klart. Fläkt, golvlister, kakel och köksö är kvar...och det kommer att komma eftersom nu. Tack o lov...=)

Annars inget nytt...har fixat på här hemma idag. Burit fram utemöbler på altanen, så nu är det fritt fram för kaffebesök och partaj på vår altan. =)
Hundarna lider förståss i värmen och värst är det för Zumo...lillgubben...har kommer definitift att bli en riktig vinterhund. Såg ju bara i vintras då jag tog honom..inte brydd för fem öre över snön eller -30 grader...nu vill han bara krypa ur skinnet...ja mer än vanligt då..*S*

Mamma tog sig till Irland oxå, askmolnet förstörde inte. Hon och bästa väninnan har alltid planerat att göra nåt då dom fyller --år. hihi...så denna resa har varit planerad i många år. Både ville till Irland och nu är dom där. Tuffa tanter. =)

Hoppas att du har det bra och har varm och härligt som vi har här.
Kramkram och sköt om dig. =)

Söndag

En grå söndag idag. Har regnat och snöat över Valborg, men det gör inget...snön försvinner ju bara snabbare. =) Är ju inte så mycket snö kvar nu heller.

Tapetserade igår och det gick fint. Inga gräl eller urklösta ögon på någon av oss..haha! Dock saknades 4 rullar av en färg så jag får tapetsera klart Måndag eller Tisdag.
Annars lugnt här hemma, saker faller på plats här och där, men det är mycket kvar ännu. Hade man tänkt efter före, då hade man kunnat beställa det som är lev.tider på (nästan allt)...samtidigt så har man ju ändrat sig lite efter vägen och varit glad åt att man inte beställde det som först dök upp i skallen. Så det får ta den tid det tar...men nu börjar jag verkligen vilja ha klart och få storstäda!!! =D

Alla Z mår bra. =) Zumisen växer, ibland måste jag kolla 2 eller 3 ggr om det är han eller Zmilla jag ser. Zacke är ju så stor så han ser man, men Zumo ligger nog 1 eller 2cm högre än Zmilla nu, men han är ju inte lika mullig som henne....eller muskulös som jag säger då hon hör på. =)

Nya bilder på hundarna. Köket kommer snart oxå på bild...

Zacke, Zumo & Zmilla


Zumo


Zmilla & Zumo


Zumo vill ha Zackes vedträ


Zumo, Zacke och Zmilla som går iväg


Zumo, Zacke & Zmilla


Zacke, Zmilla & Zumo. Godis-sök på gång...


Nä nu ska jag fortsätta att städa undan lite och dammsuga...=( 3 hundar som löser hår och drar in löv å skit utifrån...då kan man hålla sig för skratt, men så är det och det kunde varit värre. =)

Hejhopp och hoppas du har det bra!!! Kram!

RSS 2.0