Söndag

Värmerekord för i år med dryga 20 grader både Lördag och Söndag. Härligt, man får lixom lite mer energi fastän man svettas ihjäl. =)

Hemma håller det på att se ut som att det är klart. Fläkt, golvlister, kakel och köksö är kvar...och det kommer att komma eftersom nu. Tack o lov...=)

Annars inget nytt...har fixat på här hemma idag. Burit fram utemöbler på altanen, så nu är det fritt fram för kaffebesök och partaj på vår altan. =)
Hundarna lider förståss i värmen och värst är det för Zumo...lillgubben...har kommer definitift att bli en riktig vinterhund. Såg ju bara i vintras då jag tog honom..inte brydd för fem öre över snön eller -30 grader...nu vill han bara krypa ur skinnet...ja mer än vanligt då..*S*

Mamma tog sig till Irland oxå, askmolnet förstörde inte. Hon och bästa väninnan har alltid planerat att göra nåt då dom fyller --år. hihi...så denna resa har varit planerad i många år. Både ville till Irland och nu är dom där. Tuffa tanter. =)

Hoppas att du har det bra och har varm och härligt som vi har här.
Kramkram och sköt om dig. =)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Härligt att "tanterna" tog sig iväg till Irland :-) min mamma, bonuspappa & moster fick stanna en dag extra i Turkiet innan de fick flyga hem så de är i luften nu tror jag. Skönt när ni ser slutet på köksrenoveringen. Stackars liten Zumo, inte lätt när man är vintervalp. Ha det bäst!! Kram

2010-05-17 @ 05:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0