Tisdag

Snöar och stormar vågrätt idag. Bildas stora hårda vallar överallt. Men det stoppar inte en Jämthunds-promenad. Var ut på förmiddan med hela högen och det gick bra. Lillen var trött efteråt...kanske för att han fick anstränga sina hjärnceller i slutet på promenaden och lära sig gå i koppel..hehe. Måste ju träna det oxå...även om det är förbannat smidigt att ha dom lösa.

Imorgon bär det av till kossorna igen efter 5 dagars ledighet, längtar efter dom. Undrar om det kommit många nya kalvar?? Är ju många nya kvigor som ska kalva in...Blir spännande att se. =)

Dagens bondepraktika:

Blidväder i början av månaden betyder kyla och yrväder i slutet på månaden.

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Skitväder är vad det är! Här har vi varit ute på gården och hundarna har rejsat & busat i all snö. Annars är det lugnt då jag fortf inte mår bra :-( Kul att komma tillbaka till kossorna efter flera lediga dagar förstår jag :-) Kram

2010-03-02 @ 16:50:20
Postat av: Josefine, Fajjo & Malte

Ojojoj, nu är det bra länge sedan jag var in hit. Missat heelt att du skaffat en ny "mupp". Det är ju för härligt med valpar. Ska själv skaffa en till, en Breton. Ett tag kvar då dom bara är fem dygn ännu men tiden går nog ganska fort ändå.



Lycka till med din lilla Zumo :)

2010-03-05 @ 20:33:39
URL: http://www.mercymix.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0