Tisdag

Idag har det varit jobb för hela slanten och mycket som blivit gjort oxå. Småkalvarna har fått nytt och rent, kalvar har flyttats, en ko upp till gamla lagårn och en ko ner till nya lagårn, hela nya lagårn spånad och fin...*pust*...man är alltid lika löjligt nöjd då sånt är gjort fastän man vet att det snart ser ut som f*n igen..haha..men det är ju tur att man kan va glad en stund ialla fall. =)

Kallt har det varit oxå..tror inte det varit plusgrader idag, möjligtvis i solen då, men på morgonen var det -22 grader. Man undrar alltid hur all snö ska hinna försvinna. Det mesta brukar väl vara borta till första Maj eller?? Ja här uppe i norr då...=) Det är ju lixom inte så länge kvar dit.

Skickar en tanke och en kram idag till dig som fått ta bort din älskade schäfer. *kram*
Jag och S har haft schäfrar från samma kennel i omgångar kan man väl säga..hihi...fast Hera & Helly var ju helsyskon. Tänk att dom blivit gamla som gatan nästan hela bunten från den kenneln.
Inte snygga - men driftsäkra!! =)

Jaa Nils...eld luktar gott!! Hahaa....=)

Usch va sämst jag är på att lägga in bilder nuförtiden. Skärpning!!! Kameran är i och för sig full med bilder och mer ska tas...ska bara få tummen ur och koppla in den nya datorn. Den står här en meter ifrån mig och är färdigprogramerad och klar...bara jag som är slö...och därför inte vill lägga in några fler bilder i denna gamla dator. Nya datorn pajjar väl på stört av alla bilder den får arbeta med sen..hehe.

Hoppas alla har det bra. Kram till just dig!!!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kikar in och lämnar en kram :-)

2010-03-16 @ 20:59:30
Postat av: Mira

-22 ???????? :-O Det va länge sen vi har haft så kallt,vi har legat på max -5 en bra stund nu.

Hmm hoppas värmen kommer till er snart :)

Kram

2010-03-16 @ 22:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0