Onsdag

Dagar & veckor går fort. Börjar märkas att det blir mer och mer höst nu. Träden blir allt gulare och löven faller. Fast värmen är kvar. +16 inatt då jag rastade Zeke...=S Blir jobbigt att jaga för hundarna om det ska vara så varmt.

Kossor dör och kossor föds....Idag föddes en äkta SLB av en äkta SRB!!! Typ samma som att en ljus människa skulle föda en mörkhyad...Mysko! Men ibland kommer dålig avel igenom från flera led tillbaka tydligen. Alltså en brun kossa fick en svartvit. Men kalven var lika pigg för det, brydde sig inte om nån färg..*S*

Var  på långprommis idag med alla Z. Lillen hittade en rastplats lämnad av bärplockare eller nån annan obrydd och hann sätta i sig massa kycklingben...inte bra, men det gick nog bra.
Värsta är då man jagar och folk lämnar annat efter sig...och man har en Zacke som älskar att rulla sig i all skit...haha...men det SKITER väl folk i...hehe...

Annars är livet lugnt...stressen börjar lägga sig och det känns bra. Inte bra då man är så stressad att man nästan har tunnelseende och inte kan andas....då mår man inte bra. Men som sagt...lättare nu.

Kameran har haft semester märker jag. Inga nya bilder att visa. Sånt som händer....

Hoppas du har det bra. Kram!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Myskoxe med SRB som föder SLB! :-) men kan tänka mig att sånt händer nån gång.

2009-09-02 @ 22:43:09
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Nils o Gismo

du ska nog va skogsvaktare . så du kan sätta ett saltskott i dom 2benta grisarna .

2009-09-03 @ 16:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0