Första halvan av jakten klar

Nu har vi jagat första halvan av jakten. Nu är det uppehåll då det är brunsttider och sen kör vi igång igen. Allt har rullat på bra. Bäst av allt är att Zacke börjat skälla igen. Hans självförtroende har kommit tillbaka och nu skäller han varje släpp. Kanske inte smäller varje gång, men han känns stabil nu. =) Och ja..det har ramlat älg för honom. =)

Fredag då vi kom upp till kojan var det +4 ute och +2 inne. Gick hyffsat fort att få upp värmen i kojan. Värst är ju sängkläder och soffan, där är det rått & fuktigt länge.
Söndag morgon då vi klev upp var det alldeles vitt. Hade snöat tidigare på morgonen...och fortsatte hela dagen till och från att snöa lite. Hade ca. 3-4 cm vid kojan med snö då vi åkte hem.
Ungefär 15km bort fanns inte en snöflinga....men där vi har kojan är det alltid kallare, mer snö, regnigare, varmare...så är det. =)

Kojans altan


Mot eldstaden


Eldstaden


Zekes ljus & myren


Från eldstaden mot kojan


Varje gång man jagar och sitter där i skogen slås man av hur vacker naturen är. Och hur man följer naturens gång från sommar till höst och vinter.
Naturen blir tystare för varje gång, allt lägger sig till ro. Gräset bugar och bockar i vinden, tackar för sig. Löven ligger stilla, dom har gjort sitt...Myrarna täcks med en tunn hinna is. Allt är bara tyst. Naturen somnar in för vintern. Det är ruskigt vackert då man sitter mitt i det.





Kommentarer
Postat av: Ingela

Så härligt att Zacke är igång ordentligt igen och att det fallit älg för honom :-) :-) Härliga fina bilder!! Kram

2009-10-05 @ 11:19:51
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: nils o gismo

snö kallt är för mig natur oxså .

fina foto du tar .

ha de bra .

Postat av: Mom

Å så fint det är där uppe vid kojan Fina bilder och vi vet ju att Zacke är en pärla, men det är även Zmilla fast på sitt sätt Kram

2009-10-05 @ 21:14:19
Postat av: Mira

Najsigt med snön :) Här har det lovats snö men icke en flinga har vi sett ännu.

Ja ja det kommer väl snart.

Härliga foton :) Kramen

2009-10-06 @ 13:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0