Söndag

I helgen har vi gjort något som det var hundra år sedan vi gjorde sist!
Vi har hyrt film. Och inte bara en utan 3 stycken. =)
Orsaken till detta var inte bara det usla TV-utbudet utan att vi på Torsdag kväll ska gå på smygpremiär av den tredje Stieg Larsson filmen....och jag har varken sett en enda film eller läst någon bok, så det kändes som att det var dax! Hyrde förståss "Män som hatar kvinnor"...
Tyckte den var bra. Önskar att film nr.2 oxå hade funnits men den kommer 2/12 till uthyrning.
Hyrde även "Australia" som var klart sevärd och "Wallander-Läckan"...och den var dålig och as-trist redan från första minut!!!

Som sagt, bio på Torsdag och sen blir det ett besök i kojan Fredag-Lördag nästa vecka. Känns ok. =)

Dena vecka har varit en helt vanlig vecka med jobb och massa extra jobb på jobbet om man säger så. Onda klövar och nån krasslig kalv.

Ikväll bjuder mamma & pappa på middag...då slipper jag fundera på det. =) Tack!!

På tal om mat...förra veckan insåg jag hur underskattad omeletten är. *S*...Enkelt, snabbt och går att variera hur mycket som helst. Zacke diskar gärna tallriken efteråt oxå..=)

Tror både Zacke & Zmilla tycker det är trist nu då snön försvann och vi inte kan köra drag. Promenader är ju inte samma sak. Hoppas snön kommer tillbaka snart!!!

Hoppas du har det bra!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kul med en riktig film-helg :-) Här vill vi också ha snö nu och kallare väder. Fast idag har det varit ganska kallt. Vi åkte iväg en bit till där det är mer snö och körde släde :-)

2009-11-22 @ 19:31:08
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0