Måndag

Tänkte på en sak idag...
Hur jäkligt det än är, hur less, sur, arg, ledsen man än är....hur svart det än må vara, så finns det 3 saker som ALLTID får mig att dra på smilbanden.

1. Zacke - denna goa kille. Han är så smart att han vet exakt då han ska koppla på charmen för att matte ska bli glad...och han gör det bra. Både med kroppsspråk och med prat.

2. Zmilla - denna goa tjej, som inte är lika intelligent....kopplar på charmen hejvilt. Vart som helst...när som helst. Till och med när hon är sur är hon en "smil-dragare".

3. Tjuren i kvigstallet - denna bästaste, största tjur!! Han är så störtskön att jag ler så fort jag öppnar dörren och ser honom stå där. Men en skalle större än..vet inte vad. En kropp som inte är av denna värld. Och med en favoritsysselsättning som heter: "Kast med blå sopsäck"
Han älskar att leka med säckarna vi tar hö i. Han kastar dom i luften och fångar dom snyggt igen, tuggar lite och begraver dom i maten. "Vart tog säcken vägen?" står han å blänger.
"Här var den!!!!!!" Överlycklig kastar han säcken upp och ner igen...Han är bäst! Kan inte vara sur då man är runt omkring honom..=)

Ok då...hussen i huset är oxå bra på att ta bort dåligt humör. =) Kram husse!!!

Nu fortsätta se TV. Hejhej!

Kommentarer
Postat av: Mom

Ja tänk vilken lycka att ha både hundar, tjur och husse. KRAM KRAM

2009-11-23 @ 22:44:40
Postat av: Ingela

Ja vad gjorde man utan dessa härliga djur?!? Kram

2009-11-24 @ 09:05:15
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Mira

Tack Mia Tårarna forsar

Kram

2009-11-24 @ 13:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0